вівторок, 12 грудня 2017 р.

Зі сторінок - у життя

Учительський колектив Трудолюбівської школи увійшов у число 20-ти щасливих володарів унікального комплекту із 36 найсучасніших книг з особистого та професійного розвитку, здобувши перемогу в унікальному проекті "Книжкові лабораторії змін "ЗІ СТОРІНОК У ЖИТТЯ" для освітянських спільнот".
Ініціатори проекту - Громадська спілка "Міжнародний інститут інтегрального розвитку", EdCamp Ukraine, Простір емоційного розвитку ЕMPATIO.pro та видання "Нова українська школа"- мали на меті обрати найбільш вмотивовані колективи, які б не лише читали якісну літературу, але й використовували отримані знання на практиці, активно ділилися ними з колегами, поширювали їх у широкому колі батьків та доносили до своїх учнів.
Трудолюбівські вчителі саме такі!
 Сьогодні ми одержали бажану літературу і щиро раділи книжкам, як цінному скарбу. Для першого читання обирали по-різному: когось зацікавила тема чи назва, когось - автор чи оформлення, хтось давно мріяв прочитати саме цю книгу, саме цієї інформації нам і не вистачало.

Для обговорення і обміну думками домовилися зібратися наприкінці навчального семестру, щоб на канікули уже взяти для читання нову літературу.
Щира зацікавленість і жива активність учителів вселяє надію, що у Трудолбівській школі утворився читацький клуб небайдужих до долі української освіти, і саме ці книги стануть для кожного з нас поштовхом до дії, щоб мрія про Нову українську школу поступово стала українською реальністю. 

Немає коментарів:

Дописати коментар