понеділок, 8 січня 2018 р.

Ми - те, що ми читаємо

 Учительський колектив Трудолюбівської школи здобув можливість читати книги, які надійшли до нашої бібліотеки за проектом "Книжкові лабораторії змін ЗІ СТОРІНОК У ЖИТТЯ" в освітянських спільнотах".
Наша мета - кожному прочитати усі 36 книг із комплекту, в першу чергу, для розширення власного світогляду та професійного розвитку. Занотовані, виділені для себе ключові ідеї з них, донести колегам під час спільного обговорення на спеціальних зустрічах. Перші такі шкільні читацькі посиденьки у Трудолюбі відбулися.
Вогник цікавих ідей і думок світився в очах кожного, хто презентував свою книгу. Колеги жваво обговорювали, де і як використають прочитане: проведуть заняття з батьками, обговорять з вихованцями у класі, порадять конкретній дитині чи просто викоритсовуватимуть у своїй практиці на уроках. Ми побачили, як свідомо прочитана книга стає поштовхом для дії, для руху до реальних змін у собі і не тільки.
Сподіваємося, що по завершенню проекту, зможемо зробити висновок, які саме ідеї, освітні теорії та практики, ситуації та думки найбільше вплинули на наш шкільний колектив, яке продовження мали у практичній діяльності. Як знання зі сторінок перейшло у реальне шкільне життя.
 Саме такі цілі ставили організатори проекту: Громадська спілка Міжнародний інститут інтегрального розвитку - IIIDEdCamp Ukraine, Простір емоційного розвитку Empatia та видання 
“Нова українська школа”. 

Немає коментарів:

Дописати коментар