неділя, 18 лютого 2018 р.

Освітні лайфхаки із присмаком щастя

"Регіональна не-конференція mini-EdCamp TRUDOLJUB - відбулася!" -  проголосили на урочистому закритті трохи стомлені, але задоволені ведучі: натхненниця і координаторка едкемпу у Трудолюбі Валентина Федоряка, директор школи Віктор Кульченко та колишня  випускниця, а нині - вчителька нашої школи, Марія Таран.
Переглянувши пости і світлини учасників і гостей цієї події, передумала писати докладний звіт. Хочу лише подякувати всім білим освітянським воронам, які злетілися до Трудолюба, провели день у нашій школі і побачили, зрозуміли, відмітили, і, відповідно до принципу EdCamp, взяли для себе, що хотіли, і щедро поділилися тим, чим могли.
Експерти та експертки наповнили (не)конференцію змістом, розкривши тему "Освітні лайфхаки", переконали, що вчити і вчитися, справді, може бути просто.
Учителі та учительки щедро ділилися власними родзинками та знахідками, які роблять процес навчання цікавішим та якіснішим. А під час особливої сесії від EdCamp Ukraine гостро дискутували про Нову українську школу і пропонували підтримку та допомогу для втілення мрії Валентини Миколаївни Федоряки про "Школу Щастя Трудолюб".
Аромат щастя весь день витав коридорами нашої школи. Його присмак відчувався в словах, ідеях, посмішках, у численних світлинах. Іскорками здійснених мрій щастя світилося в очах
учасників і учасниць, які тішилися результатами сесії-подарунок: малюнок хною, гравюра на ложці, ебру, картхолдер, мамба, крученик на вогні. Все дзвеніло, блищало, звучало, вабило неймовірними ароматами та яскравими барвами.





Регіональна не-конференція mini-EdCamp TRUDOLJUB завершилася, але неодмінно продовжуватиметься відомим феноменом едкемпівських хвостів.

Немає коментарів:

Дописати коментар