пʼятниця, 25 травня 2018 р.

Вітаю всіх із завершенням навчального року! Насичений, яскравий, пізнавальний, метушливий... Черговий навчальний рік завершився! У кожного свої думки, почуття, емоції і сподівання, пов’язані із цією подією. Але для всіх, причетних до школи, цей день радісний і святковий: відпочинок, літо, друзі, досягнення, успіхи, грамоти, підйом на інший щабель життя, крок у майбутнє... Маємо, що відзначати.
 Та хотілося традиційне знайоме свято оновити. Ми ще не готові були вийти за межі школи, як це роблять у Тернопільському ліцеї ім.Н.Яремчука, але на перші кроки все ж таки наважилися. Туристичні килимки, лавочки під затишними кронами каштанів - чудове місце для проведення шкільного родинного свята.
У формі інтерв'ю ділилися спогадами про рік, що минув, дарували "смайликові" посмішки, танцювали, одержували дипломи і грамоти, запускали і ловили літачків з побажаннями на літо...



Звичайно ж, не забули про українсько-фінський експеримент, про те, чого навчилися у Kaisu Helminen та Esa Sinivuori  не тільки учні, але й учителі. Згадали, як танцювали разом з ними усією школою, і показали, як це було.




Особливу увагу приділили шкільним спортсменам, які перемагали у районних змаганнях та гідно представляли район у області. Володарі золотих спортивних медалей під схвальні оплески школи проїхали навколо стадіону, де тренувалися, змагалися, здобували перемоги.


Головними "іменинниками" дня були випускники. Вони захотіли зберегти традиційні моменти шкільного свята: і прощальні слова вдячності, і рушники в доргу, і мамине напутнє слово, і мрії, відпущені з кульками, і прощальний, для них останній, шкільний дзвоник.

Жваве і рухливе свято промайнуло легко і радісно.
Нехай і прийдешнє літо буде таким!




Немає коментарів:

Дописати коментар