пʼятниця, 8 червня 2018 р.

Канікули - час для подорожей


Літні канікули для восьмикласників, за традицією, розпочалися захопливою мандрівкою. Разом з класним керівником діти уже побували у Києві, Полтаві, Харкові, Львові. Так Марія Таран втілює свій учительський  задум: показати вихованцям неповторну красу, історичну велич, унікальність нашої країни.
Цього разу  нас вражав довершеністю Кам’янецький замок, захоплювала величчю Хотинська фортеця, заворожували буковинською самобутністю Чернівці.







У цьому місті я побувала вперше. Історична столиця Буковини вразила толерантністю, з якою поєднала у собі вишуканість архітектури часів Австро-Угорщини, яскраву колоритність буковинських традицій та цікаві сучасні родзинки, що з’явилися тут уже до ювілею 600-літнього міста.
Воно ж захоплює повагою до туристів, трепетним збереженням усього справжнього, автентичного, дійсно унікального і неповторного.
На згадку про поїздку залишаться світлини, зроблені на території колишньої резиденції буковинських митрополитів, у дендрологічному парку під кроною унікального вікового червоного бука, що стомлено кинув своє гілля до землі, утворивши мережену листям та вітами альтанку.



Кожен з нас знайшов собі цікаву локацію для пам’ятного фото.
Дякую усій дружній компанії за чудово проведений час та можливість подорожувати у вашому товаристві.

Немає коментарів:

Дописати коментар