субота, 26 січня 2019 р.

Телеміст єднання


У День Соборності Укараїни відбувся телеміст між шкільним активом Миргородського та Вишгородського районів. Інтернет зв'язок та гордість за Україну об'єднали активну українську молодь у пошуках цікавих асоціацій про різні регіони  нашої країни. 
Учні по черзі називали свої асоціації про кожну область, записували їх на стікерах, які розміщали на карті. До кінця розмови і карта юних вишгородців, і карта у затишному кабінеті Клюшниківської школи поповнилися дитячими знахідками.
Старшокласники зробили висновок, що кожна область, кожен регіон України має чимало власних родзинок, неповторних перлин, якими можна пишатися, захоплюватися, які ще треба досліджувати і берегти для майбутніх поколінь, бо вони є безцінним надбанням єдиної соборної України. 

 Поділившись асоціаціями, на звороті своєї карти діти написали побажання новим знайомим і домовилися обмінятися ними.
Дуже привітні ведучі в обох аудиторіях зуміли створити невимушену і теплу атмосферу для кращого спілкування молоді А колектив Комишнянської школи не лише забезпечив технічну підтримку, але й огорнув гостинністю учасників телемосту з Ромодана, Трудолюба, Дібрівки. 

Немає коментарів:

Дописати коментар