субота, 28 квітня 2018 р.

#miniEdCampNichyn. Час для спогадів


Вечірній Ніжин зустрів нас привітним готелем, зоряним небом з яскравим молодиком. Хотілося відразу шукати НВК «Престиж». Перші враження – багатообіцяючі. Просторе подвір’я, великий стадіон, світла будівля, дитячий майданчик в українському стилі: гірка-хатинка, гойдалка, журавель над криницею. Все сподобалося. Рано-вранці знову сюди.
Коридори школи, прикрашені намальованими, вирізаними, сплетеними, зшитими милими символічними воронами, створювали неповторну едкемпівську атмосферу. Благодійна яблучна акція «добро в малому», лінійка мистецьких релаксів надихали на творчу співпрацю. Цікаві експерти і експертки давали змогу побачити учительство в реаліях Нової Української школи та відкривали можливості для професійного перезавантаження. Зацікавлені вчителі і вчительки -  справжні освітянські білі ворони.
Відвідала сесію  Марина Вострова про розвиток емоційного інтелекту. Дякую за фішки, вправи і цікаво проведений час. Під час учительських сесій сама ділилася власними враженнями від українсько-фінського експерименту у нашій школі, а на другій паралелі - одержала поштовх від колеги з Києва до більш глибокого вивчення технології storrytelling. 
3D ручка в роботі, голосування за кращий рецепт ніжинських огірків, сповнені патріотизму дитячі виступи, імбирний будиночок "нової україньскої шокли", екскурсії містом, та ще багато корисних, мотивуючих і просто  цікаих моментів, які створювали атмосферу події та  залишилося у пам'яті після miniEdCampNichyn.  

Надзвичайно вдячна Наталія Нагорна та її команді за запрошення, чудову роботу та комфортне перебування у Ніжині 

Немає коментарів:

Дописати коментар