понеділок, 3 вересня 2018 р.

Ми знову разом!

Просто і оптимістично сповіщало гасло  святкового дня початку навчального року у Трудолюбівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ст.

Зранку діти, класні керівники, батьки зібралися разом у класних родинних колах. Кожен виконував своє завдання: знайомилися з учителями, ділилися спогадами, грали в квест, завершували сувеніри для першокласників, фільмували всю цю святкову метушню. Батьки включалися у спільну справу або просто спостерігали за дітьми.

Дзвінок на перерву зібрав велике коло шкільної родини на подвір’ї. Класи короткими гаслами, плакатами, малюнками презентували результати свої першої колективної діяльності: спогади, цінності, мрії, новий статус і нова назва школи. Випускники завели першокласників у шкільне коло. 

Барвисті кульки просигналізували про готовність усіх до нового навчального року. Потиск рук і дружнє плече поряд вселили надію на успішну співпрацю шкільного колективу.

 Багатоголосі дзвіночки від кожного класу підбадьорювали, веселили, тішили, кликали до спільної каші. Їли її під каштанами на лавочках, за столиками у шкільному саду, у святково прибраному класі – класна родина  сама обирала свій затишний куточок. Перша спільна страва на шкільному подвір’ї смакувала по-особливому і надала сили для подальшої роботи.

Дружно, просто, весело, цікаво. Нехай буде так протягом усього навчального року. 



Немає коментарів:

Дописати коментар