вівторок, 28 грудня 2021 р.

Новорічна шкільна круговерть

 До чого ж я люблю цей передноворічний кавардак у школі, коли абсолютно дивовижним чином у класах з'являються іграшки, блискітки, сніжинки, малюнки і листівки, зроблені власноруч; коли рух у коридорах пришвидшується і ніби трохи кружляється; коли невідомо звідки шириться аромат мандаринів, смаженого попкорну і свіжої хвої. 
Коли готуються і очікуються секретні події і сюрпризи. 
Коли Таємний Санта з самого ранку потайки заповнює стіл барвистими пакунками з подарунками. Коли попри все дітей і дорослих об'єднує віра в казку і сподівання дива. 

Цього року новорічні святкування у школі були досить різноманітними. НУШівці говорили про традиції, виготовляли ялинкові прикраси і подарунки, вчили зимові віршики, колядки.

Було чимало колективних переглядів улюблених новорічних історій. 

Квестові станції п'ятикласників поховалися по усій школі, і дітворі довелося вмикати усі свої швидкісні можливості. 

Але ж і радості від виконаних завдань було чимало! 

Новорічний квестовий онлайн марафон десятикласників тривав тиждень. Учні виконували різноманітні новорічні завдання від учительки: прибирали і прикрашали оселі, мріяли і візуалізовували мрії, записували новорічні звернення.

 Не всі дійшли до фінішу, але сподобалося усім. Дехто виявив бажання продовжити на канікулах. А ще кожен з них став для когось Таємним Сантою. Вони довідувалися про  вподобання і інтереси однокласника чи однокласниці. Як справжні чарівники намагалися вгадати те, що сподобається і порадує найбільше. 

І головне - зберегти таємницю, витримати інтригу, дочекатися моменту відкриття. Це були найзворушливіші і справді новорічні миті. 

Щоб потрапити на "американську вечірку" старшокласникам довелося вивчити танець, який і став їхньою колективною перепусткою на яскраву, веселу, цікаву і таку швидкоплинну подію. 

Зі святами так і буває - вони дуже швидко минають. 

Попереду новий рік. Нехай буде для всіх яскравим, насиченим, вдалим. Створюйте його щодня, цінуйте кожну мить. 

Немає коментарів:

Дописати коментар