середа, 16 серпня 2017 р.

Випускникам 2017 року

Світлини з випускного вечора оживили спогади про прощальні шкільні гастролі випускників 2017 року Трудолюбівської школи.
 Хоч несподіваний дощ перед початком і вніс легке сум'яття та примусив у шаленому темпі змінити локацію, настрою не зіпсував і навіть додав легкого куражу і гостям, і учасникам свята. Воно було сповнене щасливими моментами спогадів, вдячності, щирості і здійснення бажань.
Як завжди, переконливо виконувала свою роль шкільна актриса Саміра Аббасова. Надзвичайно натхненно співала свою прощальну вокальну композицію під власний музичний супровід Настя Зуй. А її дует з татом розчулив кожне глядацьке серце. Скрипалька Саміра, піаністка Настя, акордеоністки Настя і Ельміра, баяністка Аня сповнили звичну до різноголосого дитячого гамору спортивну залу нехарактерними для неї чарівними мелодіями живої музики.
Хоч представники сильної статі цього випуску у значній меншості, вони чудово впоралися і з своїми обов'зками і зі своїми ролями. Елегантний Стасик, діловий Женя, стримані і неговіркі близнята Серьога і Андрюха були надійною підтримкою і опорою (як і усі шкільні роки) і красуням-однокласницям, і мудрій класній мамі Валентині Миколаївні.
Випускники, а разом з ними і всі гості, раділи здійсненому бажанню Даші Назаренко (заспівати на випускному разом з директором). А Віктор Миколайович та Анатолій Євгенович, виконуючи з випускниками "Червону руту", мали вигляд задоволених чарівників.
Та чарівних щасливих моментів на святі було ще чимало.
Це і спогади про поїздки, походи, змагання, перемоги...
І улюблена "Мафія", яку цього разу перетанцювали Стас, Даша і Лєра...
І напутні слова від класного керівника, першої вчительки, улюблених учителів.
І побажання від Victoria Andrievskaya визначати і берегти свої головні життєві цінності.
І прощальна пісня з мамами.
І селфі Насті Харченко з усіма гостями вечора.
І останній шкільний вальс, який допомогла підготувати Олена Петрівна Гула.
І гордість класу та школи - золота медаль Даші Назаренко.
І, звичайно ж, - атестати - результат шкільної праці, свідчення завершеного дитинства, символ свободи і сподівань на щасливе майбутнє.
І світанок цього майбутнього, зустрінутий на даху рідної школи...
І загадані бажання, і плани на майбутнє...
Вірте - світ сповнений чудес.
 Мрійте. Змінюйте і оновлюйте бажання. Постарайтеся бути щасливими.


Немає коментарів:

Дописати коментар