неділя, 17 вересня 2017 р.

Олімпійський урок

Улюблений предмет більшості учнів Трудолюбівської школи - фізкультура. Відкриття шкільної спартакіади - традиційно, один із наймасовіших шкільних заходів.
Цього року олімпійський урок Наталія Іванівна Крупенич проводила не лише для своїх школярів, але і для колег-учителів Миргородського району, які приїхали у Трудолюб на семінар.


Звичні і улюблені для багатьох учнів елементи свята викликали особливу цікавість у гостей. Когось захопив загальний веселий настрій показових виступів класних танцювальних колективів. Іншим сподобалася "грецька" частина свята з вітанням богів і запалюванням вогню. Хтось схвально оцінив сценарій в цілому. Всіх вразило вітання директора, як і належить, в образі Громовержця: учні слухали із захватом, колеги - з повагою.
Спортивна частина свята проходила на стадіоні і розпочалася барвистим забігом учнів молодшої школи. По-літньому тепла днина і зелений килимок свіжої трави вабили дітвору, робили змагання комфортними і приємними. І наймолодші, і старшокласники продемонстрували і спритність, і винахідливість, і силу, і волю до перемоги. Всі олімпійські уроки діти засвоїли чудово. 

Немає коментарів:

Дописати коментар