субота, 23 вересня 2017 р.

Восьмикласники поділилися враженнями від класних справ, приурочених до Дня миру.
Комусь найбільше запам'яталося, як знімали відео - інформаційний ролик для учнів школи. Діти говорили про історію свята, цінність миру і безпеки в житті людей, про необхідність поваги до гідності кожної людини. Зараз, коли країна знаходиться в умовах війни, відстоювання мирних устоїв для українців не просто слова. Ці діти знають, що означає хвилюватися за рідних, які знаходяться на лінії вогню, молитися, щоб повернулися з АТО живими, щоб війна скінчилася.
Друга частина дня - активний відпочинок у лісі з лазертагом та їжею, приготованою на вогнищі, з добрими жартами та щирим спілкуванням, з готовністю допомогти і підтримати одне одного.



Марія Валентинівна подарувала своїм вихованцям час для яксравих вражень, важливих навичок і незабутніх спогадів. Вони вчилися чесно перемагати і гідно програвати у мирних спортивних змаганнях. Вані Супруну сподобалося поратися біля вогнища, смажити сосиски і варити макарони. Богдан насолоджувався вистежуванням противників. Назар відмітив злагоджену гру команди. Всі весело згадували, як несподіваний порив вітру перевернув Сашину тарілку і розсипав по лісу вермішель, але все одно однокласника не залишили голодним. Щасливі діти, задоволена вчителька нестимуть в житті, як найбільшу цінність, можливість жити, вчитися, працювати у мирі і злагоді. 

(Фото: Марія Таран)

Немає коментарів:

Дописати коментар