субота, 23 вересня 2017 р.

Субота - час зустрічати гостей


Валентина Миколаївна Федоряка, учасниця національної (не)конференції для шкільних педагогів, стверджує, що після ЕдКемпу вона стала інакше бачити освітні проблеми і розуміти можливості для змін та розвитку в освіті, сама стала координаторкою міні-ЕдКемп-Трудолюб.  Спілкуючись і співпрацюючи з нею, ми, її колеги, теж змінюємося.
От і цієї суботи всім колективом зібралися, щоб підтримати її, допомогти прийняти гостей. До Трудолюба приїхали: Олександр Елькін, натхненник руху ЕдКемп в Україні, радник Міністра (Міністерство освіти і науки України), Олена Малахова, програмна координаторка ЕдКемпу, та вісім (це половина класу!) колишніх учениць Валентини Миколаївни, випускниць 2017 року, які теж захотіли підтримати вчительку, про роботу якої знімали фільм. 
Спілкування з цікавими людьми приносить і користь, і задоволення. Спілкування з розумними людьми, які не лише хочуть, а можуть і роблять усе для того, щоб зміни в освіті України відбувалися, надихає на роботиу, вселяє бажання вчитися і змінюватися. 

Немає коментарів:

Дописати коментар