понеділок, 4 червня 2018 р.

Свято радості, спорту, дитинства

День захисту дітей - одне із найдавніших міжнародних свят - прийнято відзначати у перший день літа. Чудова пора для відпочинку, прогулянок, спорту, для того, щоб приділити увагу дітям і створити для них свято.
Для дітей Шахворостівської сільської ради таку подію готували спільно і заздалегідь. Депутати  та працівники сільської ради зібрали дитячі команди від кожного населеного пункту, привели їх до школи, турбувалися про кожну дитину. Вчителі готували святкову ігрову програму, яка проходила під олімпійськими лозунгами і олімпійським прапором. І веселі старти, найулюбленішу розвагу усіма поколіннями дітвори, проводила досвідченна вчителька, незмінний тренер чемпіонів Трудолюбівської школи Крупенич Н.І.
Шкільний стадіон повнився гамором, дитячим сміхом, ігровим азартом. Наталя Іванівна усьому цьому чудово давала лад. Цікаві завдання та ігри захоплювали не лише членів команд, а й усіх присутніх на святі. Бабусі і мама, братики і сестрички, друзі і однокласники - усі щиро вболівали, підтримували і раділи за свою дітвору.
Представники місцевого самоврядування активно підтримували підопічних зі своїх команд, стежили за дотриманням правил чесної гри.
Поки юні спортсмени змагалися на стадіоні, маленькі художники кольоровою крейдою зображували все, з чого складається їхнє щасливе дитинство: морозиво і цукерки, сонце і квіти з чудового саду, відпочинок з батьками, улюблені розваги і добру фею у блакитних шатах, яка чарівною паличкою виконає усі бажання. Гості з дитячого садочка, наймолодші наші громадяни, не лише спостерігали за подіями, але й охоче прикрашали сірий асфальт шкільного подвір'я своїми барвистими малюнками.
Усі бажання ми сьогодні, на жаль, не змогли здійснити, але радість від гри, задоволення від власного досягнення, спілкування і плідної співпраці одержали усі.
Спонсором свята виступала  Шахворостівська сільська рада. Сільський голова, Марюта В.М., кожному гравцеві вручила м'яч, солодощі, а для школи - комплект футболок, щоб шкліьна команда мала гарний вигляд, та обручі для знаять та розваг.


Немає коментарів:

Дописати коментар