четвер, 12 вересня 2019 р.

Фінська амбасада "Від простого - до цінного" QR-код 3


Амбасада почала працювати після участі Федоряки В.М. у програмі з підвищення кваліфікації «Едмандри» - це освітня експедиція до Фінляндії та Естонії, здійснена в листопаді 2017 року.
А у лютому 2018 Трудолюбівська ЗОШ перемогла  у конкурсі на участь в українсько-фінському проекті «Змінитися за 7 днів», гасло якого – “Ловіть нові іскри для вашого викладання!” (Get A New Spark for Your Teaching). 
Проект всеукраїнського значення реалізувався за сприяння Міністерства освіти  і науки України громадською організацією «ЕдКемп Україна» та фінською компанією «Lumo Education», що спеціалізується на поширенні фінського освітнього досвіду  в інших країнах. 
На участь у конкурсі надійшло 675 заявок (від кожної 25-ої школи України),  серед яких було спочатку обрано 4 школи (НВО № 6 у м. Кропивницький, СШ № 23  у м. Мелітополь, ЗОШ № 4 у м. Дрогобич, Трудолюбівська ЗОШ у Полтавській обл.),  а серед них фіналісткою стала наша школа, представлена заявкою вчительки математики  й фізики Валентини Федоряки.
Фінські спеціалісти з компанії Lumo Education прожили із нашою школою фактично робочий тиждень, з 19 до 23 лютого. Допомогли зробити аудит сильних і слабких сторін, провели низку відкритих уроків і тренінгів, враховуючи специфіку і школи, і населеного пункту, допомогли нашим учителям розробити власну програму вдосконалення, надихнули на зміни.

Немає коментарів:

Дописати коментар