неділя, 6 вересня 2020 р.

Нарешті знову ми прийшли до школи!



Цього року 1 вересня вся Україна чекала з особливим нетерпінням, хвилюванням, з легкою тривогою. Яким буде свято знань в умовах карантинних обмежень? Як дотриматися соціальної дистанції? Чи зможе школа прийняти дітлахів? Запитань було більше, ніж відповідей. 

Для Трудолюбівської школи новий навчальний рік, що розпочався, - ювілейний. Тому нам надважливо було в особливих умовах зберегти традиції святкування, які створювалися 30 років поспіль. І нам це вдалося! Одинадцятикласники разом з Марією Валентинівною прикрасили поріг у приємних і символічних кольорах: біла чистота юності і ніжна зелень надії і дитячих сподівань.

Як і 30 років тому випускники привели до шкільного порогу першокласників. Як і 30 років тому першачки захоплено дивилися на випускників і мріяли стати такими ж красивими і дорослими. Як і 30 років тому випускники пригостили малечу кашею однокашників :) 
Особливо теплою була промова Віктора Миколайовича, як і вітання першого директора Трудолюбівської школи Крупенича Ю.П. у день відркиття школи. 

Нам, звісно, хотілося запросити Головка М.М.і подякувати за чудову будівлю, згадати вчителів, які створювали стиль і обличчя школи, приділити більше уваги випускникам, які наповнювали нову споруду, життям. Постараюся надолужити це протягом року. 

А поки що нинішні колярі у затінку каштанів, берізок, ялин мріяли про школу майбутнього. Нехай їхні мрії здійснюються :) 

Немає коментарів:

Дописати коментар