неділя, 21 травня 2017 р.

День Вибору у Трудолюбівській школі

Творчий колектив учителів-однодумців Трудолюбівської школи щороку надає учням можливість робити свій вибір: обирати собі заняття до душі.

Одночасно, один раз на тиждень одну годину діти мають можливість займатися за одним із 5 профілів: художньо-естетичного (вокал, хореографія, театр); декоративно-прикладного мистецтва (вироби з дерева, мотанки); спортивно-патріотичного (школа “Джури”, легка атлетика); інтелектуального (етнографія, екологія, математика, англійська);
медіа-профілю (шкільна друкована газета “...ВСІМ”).
Цього року в день, коли “Вибір” презентував свої роботи, у школі утворився барвистий куточок дитячої творчості і захоплень.
Звичайно, за баталіями спортсменів, які регулярно радували нас своїми призовими місцями, ми могли спостерігати протягом року. Разом з Крупенич Н.І. вони перемагали майже у всіх районних змаганнях. Та і обласні трофеї для них не рідкість.
Вокалісти, яких навчила співати Говор І.В., прикрашали своїми голосами всі шкільні свята, зачаровували слухачів і членів журі конкурсу “Веселка”.
Дуже приємно було побачити, як навчилися оживляти дерево вихованці Луценка В.В., яку глибоку дослідницьку та пошукову роботу проводили етнографи разом з Карбан А.В, які милі мотанки створюють учні Красюк Л.М.









Фотозвіт юних екологів показав різнопланові напрямки їхніх досліджень і різноманітність видів діяльності: і практична робота в саду та на клумбах, і екскурсії, і інтерв’ю — які визначив для них Давиденко В.І.
Відрадно, що багато учнів робили вибір на користь занять з математики з Федорякою В.М.
Хочеться подякувати всім наставникам, які щедро ділилися з вихованцями досвідом, знаннями і вміннями та подарували їм можливість вільного спілкування. У спілкуванні та спільній діяльності народжується чимало цінних ідей, знаходяться шляхи вирішення проблем (і шкільних, і приватних), відкриваються нові можливості та набуваються знання, які дитина понесе у життя.
Дякую, дорогі колеги, за талант і щедрість.

Немає коментарів:

Дописати коментар