четвер, 22 листопада 2018 р.

Полювання на подяки


  Завершується перший місяць роботи у Трудолюбівській школі волонтера Корпусу Миру Mattea Pezza
Це був час знайомства з Трудолюбом, Миргородом, родиною, школою, з учителями і дітьми.
Метея уже грає в наші ігри на повітряних перервах, сама інтенсивно вивчає українську і потроху підіймає наш нульовий рівень англійської. З охочими грає в фризбі.
До улюбленого в Америці свята, Дня подяки, влаштувала у школі справжнє «полювання на  подяки». Дві перерви класні команди шукали усе звичайне незвичайне, за що можна подякувати. 

Назбирали чимало несподіваних цікавих «трофеїв», яких часто не помічаємо у швидкості життя, але саме вони роблять його радісним. Проста вправа сповнила школу рухом, приємним збудженням, особливою увагою до деталей, дрібниць шкільного повсякдення. І у останній четвер листопада Трудолюбівська школа майоріла подяками за пиріжки і аромат кави, за дзвінок з уроку і звуки фортепіано у кабінеті музики, за осіннє сонце, за знання, за хороший настрій...за школу… За всі маленькі приємності і просто за те, що вони у нас є і роблять життя щасливішим.
Я сама зібрала немало світлин, на яких спинилася мить радості. Вкотре задумалася над незмінністю простого життєвого правила: радість подяки залежить від здатності радіти і дякувати. 
Метея, дякую тобі за цю можливість.

Немає коментарів:

Дописати коментар