понеділок, 31 травня 2021 р.

Важливий урок після останнього дзвоника

 Першої канікулярної суботи 29 червня дві групи трудолюбівських гімназистів велосипедами приїхали до школи на незвичайний, але дуже важливий напередодні літніх канікул, велоурок. 

Його провели Богдан Лепявко та Андрій Мартиненко, тренери U-Cyele, експертної громадської організації, яка просуває велосипед, як безпечний зручний транспорт. Захід відбувся в межах проєкту Миргородської міської територіальної громади "Велопроєктуання як спосіб зменшення впливу пандемії COVID - 19", розробленого спільно громадськістю, бізнесом та міською радою за спільного фінансування уряду Швеції та Миргородської міської ради. 

Було проведено два заняття: з молодшою групою та учнями, яким уже виповнилося 14 років. В ході бесіди тренери виявили рівень обізнаності дітей, загострили увагу на окремих особливостях руху велосипедистів у місті, за межами населеного пункту та  провели тренувальний проїзд навколо школи. 

Завершили урок врученням посвдічень велосипедиста, брелоків, що відбивають світло, та термометрів, які нагадують про розумне споживання енергії.  

Немає коментарів:

Дописати коментар